kelly12
Število prispevkov : 5 Join date : 11/09/2010
| Naslov sporočila: justin bieber dobil 13-letno konkurenco Sob Sep 11, 2010 2:39 pm | |
| 13-letnega Codyja Simpsona številni že imenujejo za naslednjega Justina Bieberja. Mladi Avstralec je nova glasbena senzacija. Tudi on je začel svojo kariero z objavljanjem posnetkov na spletu. http://image.24ur.com/media/images///600xX/Aug2010//60505311.jpg"To je neverjetno. Kaj vse se je zgodilo v enem letu. Točno pred 12 meseci so me odkrili. Sanjsko,“ je dejal mladi Cody Simpson, ki je zaslovel podobno kot Justin Bieber z objavljanjem posnetkov na spletu. "Hvala vsem, ki so postavili svetovni splet. Brez njih verjetno ne bi bilo mene,“ prizna pevec, ki mu laska tudi to, da ga primerjajo z Bieberjem. "Vsakega na začetku, ko vstopi v svet zabave, z nekom primerjajo. Verjetno ni bilo težko povleči vzporednice, saj sva oba mlada in oba so odkrili na YouTubeu. Sicer pa mi je zelo všeč njegova glasba in v čast mi je, da me primerjajo z njim.“ Kadar ne nastopa, je Simpson povsem običajen najstnik. Večino časa preživi na spletnem omrežju Twitter. "Ja, Twitter je vedno v igri. Moji oboževalci verjetno mislijo, da v življenju ne počnem nič drugega!“ Mladenič je medijem zaupal še to, da bo ostal v Los Angelesu. „To je kraj, kjer se bom lahko bolje posvečal glasbi, sicer pa bom močno pogrešal domače in prijatelje v Avstraliji!“ | |
|
Tnxy♥ Administrator
Število prispevkov : 194 Join date : 17/07/2010
| Naslov sporočila: Re: justin bieber dobil 13-letno konkurenco Sob Sep 11, 2010 4:43 pm | |
| | |
|